gryttner.blogg.se

du har ett svart moln över dig.

Publicerad 2013-07-25 22:47:00 i Allmänt

Gick på bio idag igen. Såg Känn ingen sorg idag igen. Den var lika bra, igen. 
Köpte finaste bikinin också, nu kan jag vara fin på Kreta. Imorgon väntar en jobbdag, men det är rätt lugnt för sen åker vi ju!!

cool.

Publicerad 2013-07-24 20:10:16 i Allmänt

Taggar utgång, åh det ska bli så kul att dansa. Det är så kul att dansa. 
 
Försöker ta coola och snygga photo booth-bilder, gjorde jämt det förut. Såhär ser jag ut när jag är cool och taggad alltså. 






Såhär ser jag ut annars:
 
 
 

johnny var evas hjärtas låga.

Publicerad 2013-07-23 08:07:21 i Allmänt

I söndags såg jag på Känn ingen sorg. Den fastnade, vill inte släppa mitt huvud. Rubriken på inlägget har liksom fastnat i min hjärna, spelar om den hela tiden, bara den delen, börjar bli jobbigt snart. Helt okej film skulle en kunna säga eller typ FINASTE FILMEN OMG SE DEN. Eller så. 
Äter frukost, ska jobba 9-16 idag, det funkar. Jobbar lite imorgon också, ledig på torsdag och jobbar fredag igen. På lördag åker vi, det funkar. Planerna för resan är ungefär: strand, drink, strand, drink. Mat. Ungefär så. 
 
 

snus och gustav från trean.

Publicerad 2013-07-18 16:18:56 i Allmänt

Idag är en bakisdag, tänker inte ta av mig pyjamasen förrän jag sätter på mig mysbyxor och åker till Karin. 
Alltså, gårdagen! Den blev så himla bra, perfekta utgången nästan. Kommer att leva på det länge. Först trodde vi inte att det skulle komma så mycket folk men sen bara gjorde det det och vi bara ägde dansgolvet och raggade snus, typ. Sonja och jag träffade Gustav från trean, vår gamla crush och lite idol, hehe, vi blev lite starstrucked. Pratade med honom ett tag faktiskt, stoltheten efteråt alltså.
I alla fall så var det en glad kväll som avslutades med nattpomme och bruno mars i bilen. 
 
Idag gör jag ingenting nyttigt. Förutom en telefonintervju på engelska imorse, ah. Det gick rätt bra, tror jag, och det var faktiskt ganska kul efter ett tag. Det var lite jobbigt dock att ha telefonintervju klockan 10 efter att ha somnat vid fem för att sedan vakna upp bakis. Men allt går. Sen dess har jag inte gjort någonting. Sovit och ätit. Älskar sådana hära dagar så mycket. Ska fortsätta med lite modern family, kanske ska en köpa sig en godispåse också? 
 
Är fett pepp på livet just nu alltså, ihihjijanfjaidhnfui. Imorgon kommer första lönen!!!!

onsdag.

Publicerad 2013-07-17 16:01:00 i Allmänt

Å nu är jag ledig torsdag fredag, ska bli så himla skönt! Har haft en rätt bra jobbdag, haft saker att göra hela tiden så det har gått snabbt. Det är världens finaste väder och snart ska jag gå ut med Sune - som btw fyller 2 år idag, stora killen (hunden)! Ikväll ska vi gå ut, öla och dansa, kanske till och med lyxar till med en drink. Det ska bli så himla kul, saknar att fuldansa. Å. Ska laga hederlig husmanskost hos Karin innan utgången. Husmanskost <3. Är så himla taggad alltså, wooooop!! PUSS

lite ångest bara.

Publicerad 2013-07-16 18:25:00 i Allmänt

Idag vaknade jag 7.07. började jobba klockan 7. Inte bra nej. Kom till jobbet 7.30 och det var helt lugnt, en är ju bara människa som de säger (eller som mamma säger: "alla försover sig ibland, det är bara tråkiga människor som inte gör det"). men det var en hemsk morgon ändå, sjuk ångest. Jag som aldrig skulle försova mig när jag jobbade, fan, nu kommer väl alla tro att jag är världens lataste. Och så kommer prestationsångesten. Idag fick ångesten gå ut över medicinhyllorna på jobbet. Fick en uppgift att göra lite fint där för det såg så stökigt nu, och fint blev det ska ni veta, nässprayen har nog aldrig stått så rakt. Ångesten försvann framåt eftermiddagen i alla fall! Kunde till och med skämta med min kollega om att vi hoppas att jag vaknar imorgon då, heheheheheheh. Sen gick jag och grät (nej). 
 
Nog om det..... är hemma efter 10 timmar på jobbet (eller 9 och en halv då..), ska plugga lite körteori nu och åka hem till Karin en stund sedan. Behöver mysa och prata. Och gå och lägga mig tidigt, och ställa typ tre klockor. He. He. He. 
 
Hej då. 

den andra lilla familjen.

Publicerad 2013-07-15 06:13:45 i Allmänt

Sitter och äter frukost och förbereder mig mentalt inför en jobbdag. 7-15 idag. Egentligen vill jag bara sova. Så himla mycket. 
 
Har inte berättat något om min vecka förresten. Den var himla fin alltså, även fast jag jobbade mycket. Min familj var bortrest så hela veckan har den andra lilla familjen bott här. Det har känts så bra, att de bara har varit här när jag kommit hem. Att vi har skrivit inköpslistor och gått och handlat tillsammans och lagat mat tillsammans. Att vi har tagit massa mysiga kvällsdopp tillsammans. Att vi varje kväll kollat på film och myst och bara varit. Ja, mycket bra vecka, jag kommer att sakna den! Väldigt mycket. 
 
Nu måste jag nog börja göra mig lite fin. Eller alltså, klä på mig något. Bryr mig så himla lite om hur fin jag är på jobbet faktiskt, kanske borde börja bry mig lite mer? Ser fram emot ikväll i alla fall, pappa och jag har stora planer på att åka och se World War Z. Annars är det numera bara 12 små dagar kvar tills vi åker till Kreta, något annat jag ser fram emot en hel del. 
 



 
 
 

rubrik.

Publicerad 2013-07-05 21:14:45 i Allmänt

Hej på dig bloggen! Idag har jag haft en fin dag. Tog sovmorgon för att sedan gå och äta pizzalunch med mor och far, gick hem och myste med en film innan jag började fixa med massa saker. Typ vuxensaker som att betala. Har tagit ett litet litet till steg mot att inte bli kvar i Finspång allt för länge i höst bl.a. Har varit ute med Sune och ätit glass. Övningskört till affären och handlat. Gjort lite fint i mitt rum. Nu har jag tagit på mig myskläder och inväntar mina syskon. Ska ha myskväll. Tänker äta chips och dricka läsk och tänker inte tänka på att jag börjar jobba kl 8 imorgon. Det kan jag ju tänka på då. Gillar den här dagen. 
 
 
hehe. photo booth kommer aldrig sluta vara roligt <3
 
 

asnajs.

Publicerad 2013-07-05 00:03:00 i Allmänt

Hallå där. Läget? Med mig är det najs (måste seriöst sluta använda uttryck som "najs", "asnajs", "jättenajs" osv..sjukt jobbigt att jag säger det hela tiden). Gick upp tidigt igen för körlektion, nu har jag inga fler förrän i augusti så nu gäller det att kötta teori i en månad. Kom hem och sov tills jag började mitt jobbpass kl 13. Ikväll har jag hängt med Line och Linnéa, mest chillidillat. Jag är rätt tråkig för jag vill gå och lägga mig hela tiden. Men det har varit en mysig kväll. Imorgon är jag ledig, hallelujah! Ska ta en liten sovmorgon och sedan luncha på pizzan och göra andra überviktiga saker. Mina syskon kommer hem på kvällen så jag ska väl umgås lite med dem innan de åker till Gotland och lämnar mig helt ensam en vecka. Lär bli en mysig vecka! 
Jag har för övrigt (förövrigt?) tagit ett litet litet steg mot att inte bo här i höst. Känns bra, pirrar alltid lite i magen när jag tänker på att inte bo i Finspång. Å Finspång.. Bara tre veckor kvar till Kreta nu ungefär. Längtar galet mycket. JKAFJIS OÖIHIOSFGj. Typ så mycket. 
 
Nähä om en skulle gå och lägga sig i soffan och titta på någon töntig romantisk komedi då. Det har blivit lite av en ritual den här veckan, har gjort det nästan varje kväll innan jag somnat. Mysigt och töntigt. Gillar sånt. Fan vad skönt att vara ledig imorgon. JA. Hejdå.

lite förstörd fast ändå inte.

Publicerad 2013-07-02 18:25:00 i Allmänt

Hemkommen efter 10 timmars jobb. Ville börja stortjuta framför alla kunder ungefär 3 gånger idag. Blev lämnad ensam i kundtjänst och alltså det är ingen lek när en är ny. Fy. En gång var det riktigt nära att jag faktiskt grät. Det brast lite när jag kom hem, men nu. Nu är det bra igen. Bara att ladda om tills imorgon då. Ska mysa ikväll med Jullan och Lilly och Harry P. Känns behövligt. Imorgon har jag körlektion tidigt på morgonen för att sedan börja jobba klockan 12. Känns lite jobbigt samtidigt som jag faktiskt gillar att ha saker att göra. Alltså nu började jag tänka på att vi har tagit studenten. Älskar känslan av att jag kan göra nästan precis vad jag vill nu faktiskt. Coolio. Nu skall jag äta. Puss kram hela dan. 

26 dagar.

Publicerad 2013-07-01 21:24:00 i Allmänt

En av sex arbetsdagar avklarade den här veckan, woho. Nä men det var rätt lugnt idag, jobbade 7-14 och efteråt lyxade jag till det lite med lunch på restaurang med finaste vännerna. Julia, Linnéa och jag gick hem till mig sen och bokade tågbiljetter till Arlanda. Ååå det känns så bra, vi flyr landet om cirka exakt 26 dagar. Ska bli underbart. Efter tårta och Harry Potter sitter jag nu här och filosoferar. Skämt åsido, jag äter mikropizza och funderar på om jag orkar duscha eller inte idag. Borde ju orka, eller? Annars borde en väl ta och lägga sig snart, jobb 7-17 imorgon. <3 Hoppas ni har njutit av ännu ett sådär fint och intressant inlägg, nu orkar jag inte mer, sov gott! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela