gryttner.blogg.se

these are the days of our lives.

Publicerad 2013-02-06 01:03:49 i Allmänt

tror att jag kanske dör av trötthet om en stund. aaah. nu är allt klart. allt är packat, de tre väskorna står prydligt staplade utanför mitt rum. en komihåg-lista är skriven så att jag verkligen inte glömmer något imorgon. klockan är ställd, får inte glömma att fira mor innan jag åker iväg. det är först nu det börjar sjunka in att vi åker imorgon. fattar det inte riktigt men nästan. lever så himla mycket i nuet just nu, älskar det. god natt. imorgon far jag till kenya, ses om några veckor! 
 
 

perfektion.

Publicerad 2013-02-03 23:54:14 i Allmänt

Jag har haft en så himla fin helg alltså. Perfekt nästan. Vi hade överraskingsfest för Stina! Träffade folk som jag inte träffat på flera år, pratade och hade det bara allmänt trevligt. Och så åt jag världens godaste tårta. På riktigt den godaste jag ätit. Jag sov hos Line och när vi vaknade åt vi underbar frukost. Jag tänker fortfarande på den och blir lycklig för det var så gott. I lördags hjälpte jag till med farfars flytt, nu bor han över oss och det känns mest kul! Det blir så fint också. Det har varit mysigt i alla fall, min bror och farbror har sovit här i helgen och jag gillar min släkt. På kvällen bjöd Stina på mat. Kan vara det bästa jag vet, när folk lagar mat till mig. Och efterrätt! Vi kollade på mello och jag skäms lite över att David Lindgren (heter han så?) gick vidare. Skamligt. Idag har jag och mamma köpt nödvändigheter inför Kenya, ätit på stan och så begav jag mig till dansstudion för träning. Har hjälpt farfar att sätta upp tavlor, det är sjukt hur mycket tavlor en person kan ha. Och andra prylar också för den delen. Gillar att kolla på alla farfars prylar, alla saker har alltid någon slags historia bakom sig som hen får höra om och det är så mysigt tycker jag. 
 
Nu har jag fått upp resväskor på rummet så det är bara att börja packa. Imorgon ska jag göra det, som en galning. Vi åker på onsdag. På onsdag åker vi. Jag kan inte klaga på mitt liv just nu. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela