gryttner.blogg.se

i'm always dragging that horse around.

Publicerad 2012-09-30 20:54:00 i Allmänt

såhär kan hen se ut ibland när allt känns hopplöst. eller närt det regnar. eller om hen har tråkigt. eller om hen är arg. eller om hen är ful. eller full. jag såg ut så igår när det regnade och vi skulle dansa våra monologer ute på halt gräs i kylan. det gick bra till slut, slog inte ihjäl mig och frös inte ihjäl heller. efter konstig väntan på bussen for vi till maja. baka kaka och se på film. det var en mysig kväll. mysig morgon också då vi fortsatte filmtittandet. britney spears och nakna snygga människor. 
känner mig tråkig och dyster ikväll, ungefär som på bilden. hatar humörsvängningar.

kulturnatt.

Publicerad 2012-09-29 13:35:26 i Allmänt

det är tråkigt när det regnar. 
det regnar. hur tänkte du då, maja?
 
nej men alltså det regnar, jag ska dansa utomhus idag, på gräs. fanfanfanfan. kommer dö kanske. ramla åtminstone. frysa ihjäl. men atte lite kul ska det bli ändå. kulturnatt och allt. ska sova hos maja ikväll. se på filmer med snygga människor utan kläder, jaaa. 
gick upp tidigt idag och firade pappan. grattis pappan du ä bra! 
igår hängdes det hemma hos karin. hon fick paket och vi fick äppelpaj. sen skvallrade vi. och spelade spel. jag är bäst på allt, woooooooop woop. 

skraeckoedlan.

Publicerad 2012-09-27 18:05:20 i Allmänt






har på mig en skraeckoedlantröja idag, diggar den. 
torsdag. jag åkte hem tidigt idag för en gångs skull. fett skönt. ska skriva lite loggbok sen ska jag hänga i soffan resten av kvällen hade jag tänkt. imorgon ska vi uppträda i de geer-hallen, vi är väl förberedda som alltid...hehehe. imorgon får jag även träffa mina fina fimpenvänner, dags att fira karin! alla är 18 nu nästan. men 17 är coolare. OM det är. 17 är så jävla coolt. älskar 17. 

balett är inte lätt.

Publicerad 2012-09-26 22:37:00 i Allmänt

kanske den töntigaste rubriken. men jag är ganska töntig. accar.
 
väntar på att mamma ska bli klar i duschen, så att jag kan duscha. jag har glömt när jag tvättade håret sist, känns ju bra.
onsdag redan. onsdagar är alltid extra långa för mig och humöret hinner dippa flera gånger, upp och ner och upp och ner. men mest upp idag ändå. har varit i dansstudion hela dagen. haft jazzlektion och sedan.. ja, vad gör vi egentligen? jag har koreograferat klart en dans i alla fall. sonja och maja attackerade mig innan jag skulle gå. kände mig utnyttjad efteråt. gillar er så himla mycket, kanske inte när ni attackeras sådär. fast jo, även då.
efter attacken var det dags att gå till balettlektionen. hehehehe, jag vill ju bara känna mig lätt och graciös och varje gång känner hen sig som en potatis som har fötter som inte riktigt vill hänga med. jag ser framför mig hur jag klara övningarna och gör dem perfekt. men sedan.. verkligheten är så hemsk. men jag skall icke ge upp. behöver svåra saker. det är lite som ett pussel, och en av de bästa känslorna är när man äntligen hittar rätt pusselbit. fan vad cheesy det där blev.
 

asapasajättebra.

Publicerad 2012-09-25 23:14:45 i Allmänt

familjen addams var asapasajättebra. fan vad coolt ord jag fick till också. + att jag svor. fan. men addams alltså, se den, gör det bara! god natt.

familjen addams.

Publicerad 2012-09-25 17:11:52 i Allmänt

hallå där, hej hallå. sitter på dansstudion, har skickat in turismarbete som jag har jobbat så hårt med. ja. om två timmar ska vi gå på teater, familjen addams. ska bli feting spännande, ser fram emot det. men nä nu är det dags att jobba lite projektarbete. filma filma dansa dansa. vill bara dansa hela tiden. och festa. inte gå i skolan. fast jag ska inte klaga, jag går ju knappt i skolan hehehehe. tråkig blogg just nu. jag bryr mig såhär mycket. inget alltså. tjarrrrrå.

hello darkness my old friend.

Publicerad 2012-09-24 19:25:24 i Allmänt

klockan är snart halv8 och det är mörkt ute. har inte bestämt mig om det bara är sorgligt eller om det är sorligt fast lite mysigt. det lutar åt det sista alternativet. blir så trött av mörkret men ja, jag tycker att det är mysigt ändå. ett tag. 
dagen har varit okej, inte så speciell. lönebesked väntade hemma och det känns riktigt bra med lön imorgon, hallelujah. har sovit bort ett par timmar av eftermiddagen men nu är jag vaken. ska ta mig i kragen och skriva loggbok och lite andra diverse skolsaker. sen, sen ska jag kolla på sytyd-finalen. woop woop.

materiell lycka.

Publicerad 2012-09-23 15:20:00 i Allmänt

hej!!! gör ni såhär på söndagseftermiddagen? jag sover i soffan och äter glass. imorse åkte vi och lämnade tove och erik på tågstationen. det har varit trevligt att hänga lite med dem i helgen. trevligt. mamma och jag åkte vidare till stan sedan. älskar att gå med mamma på stan, min levande plånbok.. hon köpte mig ett par skor, en jacka och en kofta och jag är fortfarande på bra humör, konstigt det där, att hen kan bli så glad för kläder eller någon pryl eller så, inte bra. dåligt. 
 
vem vet mest är det på tv nu, kan inte fortsätta sitta här och dega, måste koncentrera mig.. hehe, livet är fint. hej. 

oldies.

Publicerad 2012-09-22 13:52:28 i Allmänt

linnéa jag och julia. 2009 tror jag. min lugg...
 
linnéa och maja och de årliga höstbilderna 2009.
 
2008.
 
 
linnéas 14-årskalas tror jag. töntiga tjejer. 
 
jag och ebba. 2007. nyråsafton med rocktema. coola.
 
maja med ljusa slingor...
 
 
å dessa gamla bilder alltså. det är så kul. saknar mitt långa blanka hår. 

friday i'm in love.

Publicerad 2012-09-21 22:44:40 i Allmänt

well hello. hemma äntligen, trött som få. det är fredag och helg och det är wunderbart. najs skoldag ändå, förutom analysen om fröken julie kanske. men annars. det luktade lim i danssalen, blev lite yr...woop woop. vi ska till kenya om inte alls lång tid och jag fattar det inte. jag ska dit. jag måste ju dit nu. 
efter en evighets väntan på bussen och vad som kändes som världens längsta bussresa kom jag hem lagom för att åka igen. hem till frida för att fira hennes padre. men frida jobbade. jag hade mysigt ändå frida. mat och fika vid barnbordet med en syster och klara. skvallerskvaller. älskar att skvallra ibland. mätta och glada åkte vi vidare till mina älskade morföräldrar för en snabbvisit. gillar dem så himla mycket. 
lanar med tove nu. sociala tjejer. fast det är ganska mysigt. imorgon kommer hennes köpenhamnsambo hit. krama eller skaka hand krama eller skaka hand? jag avskyr det. jobbiga stunder i livet hen måste ta sig igenom. fast det är kul också. såklart. mysig fredag ja. 

analys.

Publicerad 2012-09-21 07:53:00 i Allmänt

det är kalllllllt. alltid så kallt på morgonen, förstår inte varför det måste vara såhär att gå upp varenda morgon. fy. och det är bara några grader ute idag. några grader. och jag har ingen höstjacka. gud.
igår var jag på musikquiz på kvällen. låter rätt töntigt och nördigt men det är jättekul, sånt jag gillar, töntiga saker. min syster kom hem igår och stannar över helgen. satt upp hela kvällen och tittade på gamla bilder från högstadiet. åh högstadiet. 
nu måste jag skynda mig kanske. ska skriva en filmanalys om Fröken Julie idag, fanfanfan, så känner jag. gillar inte att skriva analyser, känns som att jag alltid ljuger lite. jag vet inte. ibland går analyserna till överdrift kan jag tycka. analysera hit och analysera dit, näää vet du vad. haha. okej. nu går jag.

kontroll.

Publicerad 2012-09-19 23:07:34 i Allmänt

det är nog därför jag dansar balett, det är så oerhört häftigt att känna att hen kan kontrollera sin kropp. eller alltså, jag vill kunna det, vill kunna kontrollera varenda liten muskel i kroppen. de få tillfällen jag känner att jag faktiskt har kontroll är så häftiga. det är därför balett är så coolt. 

dansstudion, igen.

Publicerad 2012-09-19 17:50:11 i Allmänt

ensam i dansstudion igen. äter och tänker. tänker och äter. jag är bra på att vara ensam vill jag tro. även fast jag gillar sällskap längtar jag ofta tills en ensam stund så att jag kan tänka. när hen är ensam kan hen också göra vad hen vill. tänk om vi inte hade haft några tankar, eller känslor. inga krig då antagligen. fast, på något sätt hade vi säkert börjat kriga ändå. människor är dumma. önskar att jag kunde vara arg ibland. inte för att jag vill eller känner behov av att vara arg nu, bara för sakens skull. jag övar ofta på hur jag skulle skälla ut någon. i mitt huvud är jag riktigt bra. en måste ju träna om en vill bli bra på något....
onsdagar alltså, så himla långa. vet inte riktigt vad jag gör om dagarna. har hunnit fika med ebblon idag. eberebblon, men det är okej. lilla kusinen som inte alls är liten. bara det att jag känner mig som en mamma. 
lyssnar på deppmusik. borde byta till peppmusik men jag är så himla trött, orkar inte med glada saker, eller barn. dumma barn. måste dock rycka upp mig lite, balett snart. ska svettas som en gris, kanske dör balettdöden. hejdå bloggen. bloggbloggblogg. 

dansstudion.

Publicerad 2012-09-19 08:17:51 i Allmänt

sitter på dansstudion själv, en timme innan vi börjar. eller själv är jag inte, det är jag och städerskan. jag är lite rädd för henne.. tänkte åka in tidigt idag för att koreografera lite. vet inte rikitigt hur jag tänkte där, är så jäkla trött, måste nog vakna till lite innan jag kan dansa. men jag gillar att vara på dansstudion när det är tyst och lugnt, känns mysigt och tryggt. 
gillar onsdagar också, vi har bara danslektion. sedan tänker jag jobba med projektarbete idag, och ha balettlektion på kvällen. är lite spänd inför den, men det ska bli kul ändå. vill köpa tåspetsskor nu. åååååå.
pratar med systra mi också, köpenhamntjejen. hon kommer hem imöra, skall bli kul att se henne, var ju ett tag sedan nu. 
blev jag lite piggare ändå, ska se om jag kan koreografera lite. vi höres. hej.

rubriken.

Publicerad 2012-09-18 22:10:38 i Allmänt

tisdag. livet rullar på. det har regnat något så grymt idag. ja, i alla fall när jag, maja och frida var tvugna att vara ute. det var mest synd om oss i hela världen då, samtidigt som det var rätt så rolig, älskar de där stunderna när allt är kul, blir så töntigt fnittrig och lycklig. efter en rätt slitsam turismlektion begav vi oss till dansstudion. dansade lite men inspirationen ville inte infinna sig just då. åkte hem. har jobbat med olof palme-stipendiet. vi måste komma till kenya, det känns väldigt nära samtidigt så väldigt långt borta. men allt går. dumma maja skulle ju ringa mig nu. majaaaaaaaa. 
hade prov idag. gick bra tror jag. så ni vet bara.
hmmmm. vill nog inte skriva något mer just nu. älskar min dator. nu ringer maja.

euforisk.

Publicerad 2012-09-17 22:35:22 i Allmänt

är euforisk efter samtal med maja, och inte mig själv då. jag vill bara leva nu. alltså på riktigt, allt jag vill göra är att dansa, festa, skratta och åka till kenya. och sedan vill jag fylla 18 så sjukt mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen. och så vill jag till kenya. oj det hade jag redan skrivit visst. och sen vill jag flytta till berlin, jobba, bo billigt och vara lat. hur underbart låter inte det? kanske vill jag göra något annat i framtiden, men just nu. just nu vill jag inget annat. jag är så sjukt pepp på livet ikväll. imorgon kanske jag är jättedeppig men det är också helt okej. allt är okej.

nä men. ska kolla igenom arbetsmiljön en sista gång innan jag somnar. råkade visst sova bort eftermiddagen förut. fan vad skönt. fanfanfan. haha. töntmaja. puss.

komik.

Publicerad 2012-09-17 16:41:17 i Allmänt

tji fick jag för det där om måndagar. försov mig imorse, hade en kvart på mig innan jag var tvungen att gå. ingen dag är alltså lätt att gå upp på. det är faktiskt brutalt jobbigt varje morgon. japp..
dagen har känts lång för att vi har haft tre vanliga lektioner och ett möte istället för dans. hårt liv har jag verkligen. imorgon är det prov i arbetsmiljö så eftermiddagen får ägnas åt plugg, ja en liten stund i alla fall. lär väl hamna i soffan om ungefär 2 minuter. 
 
haha visst är allt komiskt förresten? älskar att allt är så himla roligt. undrar hur jag alltid lyckas hamna i plågsamma men samtidigt väldigt underhållande situationer. åh. vill tro att jag har lärt mig hantera det i alla fall. hen lär sig något var dag, inte sant? sant! 

and i will die and never ever hold your hand.

Publicerad 2012-09-16 23:29:24 i Allmänt

nya veckor är alltid skönt. på något konstigt sätt är det lättast att gå upp på måndagar tycker jag. resten av veckan brukar det vara värsta kampen varje morgon men måndagar är rätt najs alltså. tyvärr börjar jag kl 8, så jag borde redan sova nu. men jag fastnade framför sytycd. det finns så himla många duktiga människor. avundsjuk blir jag. och danssugen. älskar musik. och dans. 
nehej om en skulle sova nu då. ja. jag ska det. lär dock inte göra det på ett tag ändå. sämst. 
 
och vet ni vad? jag har nog stängt och slängt en bok idag. och igår började jag skriva dagbok igen. skrev dagbok hela sommaren faktiskt. läste igenom allt förut. det var en konstig sommar, inte alls som jag hade tänkt mig. men så blir det ju sällan heller. god natt världen.

söndag.

Publicerad 2012-09-16 14:19:25 i Allmänt

det känns som en typisk söndag. gillar söndagar ibland. fast hm, ibland inte. idag har jag än så länge städat toaletten. måste plugga arbetsmiljö snart, och koreografera lite kanske. 
mamma har börjat med att laga nyttigare mat idag. dra ner på kolhydraterna tydligen. lite lchf-stuk på det hela. jag känner att jag är emot typ alla slags dieter som finns. hen kan väl äta vad hen mår bra av. jag vet inte, jag tycker bara att det har gått som så himla överstyr med alla dieter och räkna kalorier hit och dit. men det är klart att vissa mår bra av en viss slags diet. att dra ner på kött tycker jag dock att vi alla borde göra, för miljöns skull. jag hatar att jag tycker om kött, för det gör det så mycket svårare att inte äta det ju. har blivit vegetarian i skolan i alla fall. ska försöka få mina päron att laga mer vegetariskt hemma, eller så får jag väl göra det själv. lata jag. 

jag är fortfarande 17.

Publicerad 2012-09-15 21:42:00 i Allmänt

denna lördag har sedan jag kommit hem varit lugn och lugn. jag har ätit och sovit. typ så. älskar att göra ingenting ibland. även fast jag får lite ångest och känner lite, varför gör jag ingenting??? det är så himla härligt bara att gå runt hemma i myskläder och kolla på sytydc, somna, läsa om freddie mercury och somna igen. försöker också glömma att mina vänner är ute och har kul ikväll igen. och jag är fortfarande 17. om lite mindre än 8 månader.. då kör vi.. WOOP WOOP. hehe. ska läsa nu. hej då kära bloggen, gillar dig. 

helg.

Publicerad 2012-09-15 12:23:41 i Allmänt

älskar helger så himla mycket. å vad bra det är med helg! det känns behövligt efter den här veckan, har varit kvar sent i stan varje kväll. 
igår fyllde världens bästa maja år! efter en rätt trött och sliten skoldag blev kvällen hur mysig som helst, och saknade sjuka sonja var med oss i webcamen! linda och jag bakade strösseltårtat, den blev god. faktiskt! vi skålade med något bubbligt innan vi åkte från maja. chardonnay, fancy. sedan skulle de andra gå ut och dansa. själv fick jag ta bussen hem för jag är född år 1995. fock life. satt på resecentrum själv och lite halvsnurrig. satt på bussen själv och lite halvsnurrig. men kvällen vände för sedan kom den vita bilen och hämtade upp mig och tog mig till linnéas garagevind. fezt jao. lekte sjukt mycket snurra flaskan. intressant kväll, typ. klockan 4 när ingen hade åkt hem nästan kände jag dock att nej, jag måste sova. så jag och line gick upp till det stora huset och sov i linnéas übernajsa säng. vaknade upp idag och människor var fortfarande kvar. någon hade vispat en tårta. diskhon var äckligaste någonsin. kul. 
sitter hemma i underbara soffan nu. tänker sitta här ett tag. älskade helg du är underbar. 

musikal.

Publicerad 2012-09-13 14:04:00 i Allmänt

jag gillar inte musikaler. alltså, inte filmerna i alla fall. det är nog de töntigaste filmerna. dock är det kul att se musikaler live kan jag tycka. just nu är det musikalaudition i skolan, hela dagen. sång, dans och teater. jag bestämde mig tillslut för att sjunga. utmaning. det gick inte så bra men jag gjorde det i alla fall, lär inte få någon sångroll men det gör mig inget, jag har ingen musikalröst. 
teater är roligare tycker jag. 
nu har jag visst gjort dansaudition också. det var kul. snart teaterdags. jag ser fram emot det lite, ska bli intressant. 
ikväll är det möte om Kenya. vi är påväg nu, det är coolt. allt går. 

busy day.

Publicerad 2012-09-12 22:43:16 i Allmänt

oh my garden vilken lång dag. känns som att det har gått flera dagar på denna onsdag. dagen började bra med en danslektion, dock kändes det som att det inte riktigt stämde för mig idag, men så är det ibland och det är lugnt. efter dansen och maten gick jag raka vägen tillbaka med dansstudion och jobbade med turismarbetet i säkert 3 timmar. fy. jag är klar nu, känns awesome, en sak ur världen. 
jag var på min första balettlektion utanför skolan idag. alltså. känner mig som en potatis. vill ju bara vara bra direkt.... åh gud. det blir verkligen en utmaning men det behövs om en vill bli bättre, och det vill jag. 
imorgon väntar audition hela dagen till musikalen vi ska sätta upp i vår. dans, teater och sång. har inte bestämt mig om jag ska skippa sången än. vi får se. hur som helst borde jag träna som en galning nu. så det ska jag. sov så gott allihop (hehe, allihop=jag). 

jag ska plugga.

Publicerad 2012-09-12 13:21:23 i Allmänt

ligger på golvet i dansstudion. inte nu. flyttade på mig. ska i alla fall skriva klart turismarbetet nu. älskar onsdagar, börjar 9, har en danslektion till 11 och slutar sen. kult och coolt. balett ikväll. coolt. varför skriver jag här nu? bajs. hejdå. 

ovetande.

Publicerad 2012-09-11 20:09:00 i Allmänt

mina vänner sa idag att jag borde skapa en hemlig blogg..om de bara visste. jag ska berätta för dem snart tror jag. jag lär göra det. men inte riktigt än. hej på er om ni läser det här förresten, gillar er. jag tror jag blir lite töntig av den här bloggen. eller inte töntig kanske (hallå liksom, som om jag skulle vara töntig..) men jag skriver lite mer..jag vet inte. jag bryr mig inte lika mycket. och det är bra för hen borde ju inte bry sig. inte för att jag har några läsare som kan bry sig. men om jag någon gång skulle få det; jag bryr mig inte. 
vet inte längre vad jag skriver om. borde träna på audition och skriva klart turismen. gud. okej, turismen gör jag klart imorgon. ikväll träna audition. och duscha. ja, jag duschar ibland. bra då vet ni. imorgon börjar baletten. jag ser fram emot det faktiskt, lite läskigt men också kul. 
 
en dag i taget kära vänner, idag har jag inte mått lika illa.

illamående.

Publicerad 2012-09-10 20:47:43 i Allmänt

jag mår illa. kan inte äta, blir mätt direkt, även fast jag är jättehungrig. jag har känt såhär förut. fast det passar inte att jag känner så nu. det stämmer inte. jag måste göra något egentligen, så att jag kan sluta må illa. så var det förra gången. men då visste jag att jag var tvungen och jag visste vad jag skulle göra. nu vet jag verkligen inte. jag kan ju inte förmå mig att göra något, tyvärr. med tiden lär det gå över. jag önskar att jag var lite modig. jag bryr mig inte om vad folk tycker säger jag. såklart jag bryr mig. alla bryr sig, på ett eller annat sätt. tyvärr. dystert blev det här. ibland blir det så. upp och ner. ner just nu, men det är ju kväll, jag blir någon annan. imrogon kanske det är upp igen. hen vet aldrig, och det är väl både bra och dåligt. 
 

en annan människa.

Publicerad 2012-09-10 09:43:00 i Allmänt

oj. läste igenom gårkvällens inlägg nu. blir ni också andra människor på natten? jag tror att jag blir det. en helt annan sida kommer fram. hen borde egentligen inte få blogga på natten. 
nu sitter jag i biblioteket på skolan. mår lite illa. gömmer mig kanske, och väntar på att arbetsmiljölektionen ska börja. kan var den tråkigaste lektionena på mitt schema. ja, det är nog så. men 50 minuter kan jag nog stå ut. kom på att vi har prov nästa vecka. underbart. 
den här veckan har vi musikalaudition. borde hen vara nervös? jag har liksom inte orkat vara det. för mig spelar det liksom ingen roll om jag får en stor roll, så varför vara nervös? 
ger mig nu. skönt med ny blogg. hej. 

om kapitel.

Publicerad 2012-09-10 00:30:00 i Allmänt

ett avslutat kapitel. vissa kapitel är bara tråkiga och hen vill ta sig igenom dem så snabbt som möjligt. så skönt när de är över. men vissa kapitel vill hen aldrig läsa klart. hen ser sista sidan framför sig och det gör ont för varje ord hen läser, för hen vet hur tomt det kommer kännas när sidan är slut. det var ett tag sen jag läste nu, jag har inte öppnat boken på väldigt länge. jag vill inte påminnas. eller så vill jag men jag borde inte vilja. jag borde ha slutat läsa för längesen. stängt boken och börjat med en ny. jag vill kunna stänga den, det gör för ont att ha den öppen. ett avslutat kapitel är ett avslutat kapitel. hur många gånger hen än läser det kommer det sluta på samma sätt. jag vill hitta kapitlet utan slut. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela