gryttner.blogg.se

Fina dagar.

Publicerad 2013-06-30 22:25:47 i Allmänt

Tänkte bara berätta att de senaste dagarna har varit rätt så underbara. Bråvalla alltså, det har varit himla fint. Rammstein var helt sjukt, bisarrt. Det var fett kul att dansa till Maskinen. Överväger att nu börja lyssna mer på Frank Ocean. Vi klarade att dansa på den lilla scenen med Pegasûs och det var väldigt kul och gick så bra som det kunde, nästan. Kommer att sakna VIP-rummet, igår stod vi en meter från The Sounds-Maja. Vi var så ocoola VIP-personer. Åh jag kommer verkligen att sakna det! Nu är jag hemma igen efter tre nätter hos Sonjan, imorgon väntar jobb klockan 7, snart dags att sova alltså. Jobbar sex dagar av sju nästa vecka. Känns både bra och dåligt. Men, jag klarar det nog. 
 
God natt! 

bråvalla!!!

Publicerad 2013-06-27 10:28:05 i Allmänt

Sonja och jag har fått gratispass till alla tre dagar på Bråvalla, känns rätt fett. Ikväll är det vi som rockar till Rammstein! Haha, jag är så jäkla taggad!! 
Har precis kommit hem från en körlektion och nu ska jag snart cykla till jobbet. Igår hade jag en kund som nästan fick mig att börja gråta, det var kul. Tagga jobb assså. Nä tagga Bråvalla!! Ser fram emot helgen, ska bli fett med najs. Nu måste jag gå, fan vilken tråkig blogg. He. he. he. Hej. 

det är sommar och mamma är bra.

Publicerad 2013-06-20 20:03:12 i Allmänt

Alltså vad fiiiiiiiint det är. Sommar är underbart. Sommar sommar sommar. KUL att det är fint!!! Idag har varit en dag då jag gick upp tidigt för att ha körlektion. Klarade av att backa runt hörn, woop. For till staden idag igen, Sonja och jag tänkte koreografera men det var upptaget i dansstudion, dumma tönt-dansakademien, så vi hängde i kärleksparken istället, jag, Sonja och Linda. Nu på eftermiddagen har jag jobbat veckans sista tre timmar. Ikväll kommer mamman hem och jag saknar henne massor. Kommer antagligen aldrig klara att bo utan henne, hon får helt enkelt flytta med mig vart jag än hamnar. Mamma <3. Vi ska äta pizza idag. Mamma och jag. Och pappan - han är ju också helt okej! 
 
Imorgon är det midsommar och det ska bli så mysigt. Saknar mina kompisar. Puss kram bajs. 

trötter.

Publicerad 2013-06-19 15:17:13 i Allmänt

Hej bloggis. Nu är jag vaken, känns som att jag sovit konstant i typ ett dygn. SKÖNT. Men vill vara pigg också. Drömmer ångestdrömmar om ofärdiga koreografier. Å, det ska nog gå bra det här. Sonja och jag koreograferade lite mer igår. Kan någon snälla ge mig lite inspiration? Hehe. Vi åkte hem till Sonjan och sov sen. Yolo som fan. Sova <3
Snart ska jag iväg till jobbet, tre timmar känns perfekt att jobba. Så kan jag åka hem och lägga mig igen sen.. nä. Håller på att läsa Mitt Positiva Liv av Andreas Lundstedt för övrigt, väldigt intressant, gilllar självbiografier. Mm. Ja. Vi tog studenten i fredags, fortfarande sjukt. 

sommar och så.

Publicerad 2013-06-17 19:03:00 i Allmänt

Är helt slut nu. Efter tre timmars jobb hann jag bli alldeles snurrig, så himla mycket att komma ihåg. Ah. Men det ska nog gå. For hem för att gå ut med Sune innan jag for till staden, träffade sonjisen på dansstudion och började koreografera. Nu är vi igång i alla fall. Är skittrött och börjar jobba klockan sju imorgon igen men jag ska nog  vara lite yolo ikväll ändå och följa med los friendos på badäventyr. Sommar <3 och jag har insett att jag liksom har tagit studenten nu. Sjukaste grejen, känner mig lite vuxen. Bara lite. 
 

Balbrudar
 

mitt enda liv.

Publicerad 2013-06-16 19:07:35 i Allmänt

hej det var länge sedan. har hunnit besöka både Kenya, Danmark och Grekland sen sist. och så har jag tagit studenten, i fredags. det var ju rätt sjukt faktiskt. väldigt känslosam dag, hela jag var ett nervvrak. men vi sprang ut till slut och det var så häftigt. det som var ohäftig med dagen var att jag fick nässelutslag eller liknade över hela kroppen lagom till vår studentmottagning. väldigt obehagligt var det så vi åkte till läkaren och fick lite medicin. så blev det bättre men igår kom utslagen tillbaka igen. mer medicin på det. nu, peppar peppar, har det lagt sig lite igen. obehagligt som sagt. idag har jag varit så djävulskt trött så jag har faktiskt sovit ungefär hela dagen. kanske bra då jag börjar jobba klockan 7 imorgon bitti. jobbar bara i tre timmar dock så jag klarar mig nog! ska försöka uppdatera bloggis lite oftare under sommaren. mina vänner som också har bloggar kan väl också göra det?? vill veta vad ni sysslar med när vi inte ses ju! 
 
vi hörs snart då. hej.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela