gryttner.blogg.se

och du är kär i mig.

Publicerad 2012-10-29 22:51:00 i Allmänt

det är kallt och jag fryser men ändå har jag det ganska mysigt för jag har brasan precis framför mig. kommer ihåg när jag var en liten plutt (mindre plutt än jag är nu..), då brukade jag ta med mig täcket och kudden och lägga mig för att sova framför kaminen. det var så tryggt och varmt. och nu låter jag töntig och sentimental men så får det väl va. 
tänkte ta tag i mitt liv idag för jag känner att jag behöver det. gick sådär. har kollat på hart of dixie större delen av dagen. men jag har faktiskt skickat in arbetsmiljöuppgiften. mamma och jag har simmat en kilometer, sen bubblade och bastade vi också. välbehövligt. imorgon ska jag åka till dansstudion. dansa och jobba med projektarbete. gå till banken, sånt är så läskigt. åh och på onsdag ska jag till stockholm med mina vänner. älskar vänner med körkort! ser fram emot det. nu, ännu mer hart of dixie. kan inte vara hälsosamt.
 
 



 
 
 

höstlov.

Publicerad 2012-10-28 00:19:40 i Allmänt

höstlovet är här äntligen. är så skoltrött känner jag. fast studenten är inte så långt borta nu. jag är inte 18 än och det suger. skriver alltid om att jag inte är 18 här. lär göra det tills jag fyller 18. bitter tjej. hoppas att ni har det kul på pop orange nu. jag är hemma och ska se på hart of dixie och äta choklad och dricka mjölk och somna i mitt mysiga rum. vem behöver gå ut egentligen? inte jag. inte jag. inte jag. 
har i alla fall haft en mysig kväll. imorgon ska jag gå upp tidigt för att träffa småkusiner. kanske sötaste någonsin men jag vill alltid fly efter 5 minuter. barn är så jobbiga. ska träffa fimpenvänner imorgon också!!! kanske ta tag i plugg och sådant. borde vara duktig under lovet. borde det. 
sov sött vänner.

onsdag.

Publicerad 2012-10-24 22:06:01 i Allmänt

idag kände jag mig verkligen som en degklump/potatis på baletten. accar det, var trött och kunde inte fokusera. innan hade jag varit så hungrig så att jag nästan kräktes. som tur var bjöd mor min på mat. umgicks lite med mamma och broder en stund innan dansen. köpte kläder till alla utom mig... inte för att jag bryr mig alltså.. 
nä men har inte gjort något särskilt idag. eller JO just det, beställt studentmössa!!!! ah. vi har fortsatt att kära ner oss i Adam Pålsson. orkar inte tänka på det, känns bara jobbigt att jag inte känner honom. år&dar heter hans band. de är bra. 

dant.

Publicerad 2012-10-23 23:03:00 i Allmänt

 
har städat hela hela eftermiddagen och nu är mitt rum jättemysigt. dock dammigt fortfarande då det blev för sent att dammsuga. wellwell. 
annars kändes väl skolan lite halvdan idag. så dant hörreni. är det bara östgötar som fattar när hen säger att något är dant? det känns inte som att jag gör någonting helhjärtat nuförtiden (nu för tiden?) och det suger ju. jag var så himla bra på att gå in för saker jag gjorde när jag gick i högstadiet. kämpade och sånt. jag hatar att göra saker halvdant, halvhjärtat, hellre gör jag det inte alls då. det är svårt när hen är så trött hela tiden. varför tröttheten? kanske för att det börjar bli så mörkt eller något annat, vem vet. hoppas på att bli piggare snart i alla fall för jag vill inte vara halvdan. vill vara heldan ju! 
men fan vad mysigt det är med höst. massor av ljus tända i mitt rum och mysmusik. kanske skall jag göra mig lite varm choklad och läsa och mysa innan jag lägger mig. ja det ska jag. 

.

Publicerad 2012-10-23 09:25:05 i Allmänt

okej världen är inte bara dålig. och det är väl inte min plats att sitta och kritisera världen när jag inte gör något bra för den själv. inte just nu i alla fall. bra med bra vänner. 
 
kärlek och rosa moln, pusspusspuss. 

och, och, och.

Publicerad 2012-10-22 23:06:00 i Allmänt

det är en konstig känsla, tomhet. tomhet och stolthet och vi borde inte vara så rädda och allt är mitt fel för jag var rädd och mådde illa en gång. och nu är jag i något slags konstigt tillstånd bara för att jag har sett på torka aldrig tårar. och världen och människor är hemska, det skulle vara finare utan oss. och nu kom jag att tänka på sd och att det bara går bättre och bättre för dem. hen får väl tycka hur hen vill men nej, jag tycker inte att hen ska få tycka om eller som sd och det är sjukt att folk är så tröga och inte fattar, det är sjukt och läskigt och jag blir på riktigt rädd. och det ska vara pk hela tiden, jag hatar pk. alltid trampar hen på någons tår. ajajaj. 
 
och jag kommer ångra att jag skrev det här för en borde inte få skriva i sådant här tillstånd. men vem bryr sig egentligen. egentligen bryr sig ju ingen ändå. fan vad djup jag är, älskar mig själv. 

måndag.

Publicerad 2012-10-22 18:53:21 i Allmänt

aaah, jag kom precis på att vi ska testa studentmössor imorgon eller på onsdag. lord, börjar fatta lite att jag går i trean. fast ändå fattar jag inte, det är mindre än ett år kvar tills studenten, gud. och jag är inte ens 18. en dag i taget. 
idag har varit en trött dag, orkar inte vara trött det är ju så jobbigt. har hjälpt farfar lite granna och åkt in till dansstudion för att koreografera med frida, det gick inte så bra dock så jag stannade inte så länge. hemma igen alltså. sista avsnittet av torka aldrig tårar idag, har ställt in mig på att gå och lägga mig ledsen och tom ikväll. åh vill inte. 
 
 
haha töntbilder från kuriosa i fredags, jag snor dina bilder igen maja hoppas det är ok. pusshej. 

studiedag.

Publicerad 2012-10-21 22:54:56 i Allmänt

jag är så glad över studiedagen imorgon! <3333 wunderbart. idag när jag vaknade kände jag att det bara var en sådan där dag då hen får somna om igen och sova bort hela dagen. gick upp sent för att gå och lägga mig i soffan och sova igen. undrar hur hen kan vara så trött. tog tag i livet lite i alla fall och åkte hem till farfar för att hjälpa honom med lite fotografi och lite datorsaker. sedan åkte vi hem och åt middag, min broder kom hem och åt med oss också. så en myskväll blev det. tänker gå och lägga mig och kolla på serier nu. imorgon ska jag hjälpa farfarn lite mer och åka in till dansstudion! 
övriga helgen har förresten varit väldigt mysig. frida och maja har sovit hos mig och jag har bakat GOD kaka och vi har ätit pizza och kollat på gamla filmer. jag var jobbig och lillgammal när jag var 10, fock det vill en ju inte. i lördags gick vi upp och ut tidigt för att filma till projektarbetet. inga kläder i regniga skogen, det var mysigt. när frida sedan jobbade myste maja och jag med OC. älskar att frälsa folk med OC, meningen med mitt liv kanske.. 
när frida slutade jobba gick vi till slottsparken för att filma ännu mer. kallt och regnigt igen men vad gör hen inte för konsten? tack världens bästa maja för att du hjälpte oss, du är bäst på riktigt!! resten av kvällen igår spenderade jag hemma hos julia med linnéa och line. bra helg ändå. och som sagt, studiedag imorgon. höstlov snart, jajajaja!!
 
löv.
maja som har fotat. 

swaggahhhhh.

Publicerad 2012-10-16 17:35:52 i Allmänt

tjejen med swaggah ska gå på pilates om en liten stund. tjejen med swaggah är ledig imorgon för hennes enda lektion är inställd. imorgon tänker hon vara hemma och chilla som fan. som. fan. hehe. tha girl with tha swag sayin bye bye nu. tjarrå.

lundi.

Publicerad 2012-10-15 19:21:00 i Allmänt

måndag igen, gillar den här måndagen dock. hade sovmorgon, en bör alltid ha det på måndagar! klippa film på arbetsmiljölektionen är kul och religion funkar väl det också. balett är svårt fast kul ändå. efter le school traskade jag och majabaja till myrorna för att leta halloweenkläder tills på torsdag då det är halloweenfest, jag har bestämt mig för att vara isdrottning! hittade dock inget bra men fick med mig en bok för fem riksdaler. 1984. började läsa den lite smått på bussen. gillar att åka buss. hemma har jag pluggat turism/spelat quizkampen med maja (kul spel!!). ska skriva lite balettloggbok och sen ba tänker jag ha tvkväll, project runway sverige och torka aldrig tårar utan handskar. woopwoop, bra kväll! 


fritt fall.

Publicerad 2012-10-15 00:52:00 i Allmänt

idag hoppade Felix Baumgartner från rymden, kan hen säga. hela världen såg på när han föll fritt i över fyra minuter, ovetandes om han skulle överleva det hela eller inte. som ett nöje. på aftonbladets livesändning var det flera stycken som kommenterade "hoppa då", "hoppa nu då, jag ska faktiskt jobba imorgon" osv. hur sjukt är inte det egentligen? det är precis som i Pär Lagerkvists novell En hjältes död, där en man ska få pengar för att hoppa från ett kyrktak, och en massa människor betalar för att se på, som ett nöje. men alla vet ju att mannen inte kommer att överleva och när han sedan har hoppat och dött klagar hen över människans idioti. ungefär så var det ju faktiskt idag, för hur skulle vi reagerat om han inte hade överlevt? om han faktiskt hade dött av hoppet? inte hade vi jublat och applåderat i alla fall. det är så sjukt, vad vi gör, och ibland kan hen ju undra varför? 

ointressant.

Publicerad 2012-10-13 17:40:00 i Allmänt

hej bloggen. nu är det helg igen och den har hittills varit väldigt bra bortsett från djävulsk mensvärk. det är nog på riktigt den värsta värken som finns. vill bara dö varje gång, å det är så hemskt, blir arg när jag tänker på det.  
igår efter skolan åkte vi till linköping för att spendera kvällen hos anna! pizza och spel och godis och mean girls och gamla musikvideor. väldigt mysig kväll. åkte rätt tidigt idag, tre timmar senare var jag hemma. snart ska jag åka till line för vinkväll med en massa trevliga människor. tyvärr måste jag nog åka hem ganska tidigt för just det, jag är ju bara 17. fortfarande. hehe bitterheten.. får väl åka hem och plugga turismens historia, woop that's awesome. ska gå ut med sune nu och göra mig lite fin sedan, ha det fint. 

little notes.

Publicerad 2012-10-11 19:58:00 i Allmänt

men hallå. torsdag. helgen är nära, woooop. love the feeling alltså. idag har varit en spännande dag. ungdomspartierna har besökt vår skola och en liten undangömd passion väcks inom mig. har alltid gillat politik och debatter, det är så intressant. har svårt att ta ställning till just ett specifikt parti dock. en borde skapa sitt eget. eller engagera sig lite mer, för jag vill ju egentligen.
har börjat lära ut en dans till fridas och mitt projekt idag. känns lustigt att lära ut något hen själv har skapat men det var kul och tjejerna var så duktiga alltså. åh det är väldigt kul faktiskt. kom hem skapligt och sprang till soffan direkt. så himla trött. och det är så mörkt. så mörkt. det känns som natt hela tiden. fast nätter är ju faktiskt den bästa tiden på dygnet, oftast. 
 
nä, ska ta tag i mitt liv nu. eller något i alla fall. ska ta tag i något. 

torka aldrig tårar utan handskar.

Publicerad 2012-10-08 22:29:07 i Allmänt

såg ni första delen idag? det var så bra. måste läsa böckerna. 
 
sitter och syr balettskor. det är så pilligt, har tagit hur lång tid som helst. måste blir klar innan jag går och lägger mig. måste. 

tumblr.

Publicerad 2012-10-07 22:40:12 i Allmänt

http://lolthatsme.tumblr.com <-- alltså, bästa. så himla rolig tumblr. 
 
jag har uppdaterat min tumblr för första gången idag. gryttner.tumblr.com
god natt. 

min helg.

Publicerad 2012-10-07 11:55:40 i Allmänt

hej! what is up med er denna söndag? med mig är det alldeles utmärkt. blir så glad när jag tittar ut för vädret är så himla härligt. höstigt, hösten är nog den bästa årstiden. 
min helg har varit väldigt bra. den började hos klara med lord of the ring-kväll med fina vännerna. jag är dålig på att se på film och somnade hela tiden. men det var mysigt ändå. i lördags spenderade jag, klara och paulinn dagen i huvudstaden. åh, jättemysig dag. vädret var underbart. jag och klara har köpt tåspetsskor! det är så himla häftigt. efter att ha spenderat en stund inne på dance&gymshop traskade vi vidare till gamla stan och till söder, fikade och gick och kikade i lite affärer. fick med mig ett par fina byxor från weekday. innan vi gick tillbaka till bussen för att åka hem åt vi mat på vapiano, coolt ställe, jättegod mat. så himla mysig dag. hade myskväll med mamsen när jag kom hem. idag blir en lugn dag, har inte ens söndagsångest! ska gå på fransk bio med en mamma och en bror lite senare, mysmysmys. 

yoga och konservativa människor.

Publicerad 2012-10-04 23:12:48 i Allmänt

jag kan nog inte beskriva riktigt hur provocerad jag blir när gamla konservativa kristna människor sitter och klagar på yoga. i debatt, på tv. get over it, folk gillar yoga. det är så himla skrattretande.

these are the days it never rains but it pours.

Publicerad 2012-10-04 22:05:18 i Allmänt


såhär kul har jag haft när jag har svarat på frågor om modernismen. nu är jag klar. 
 
dagen har varit lite grå. att göra facerapes om självmord är inte okej och jag är fortfarande lite skakis och på dåligt humör efter facerapen vi såg. 
 
men vi har faktiskt tagit spexfoto idag. jag var superman, klararara var supergirl, vi var så fina. jag har gymmat idag. gymmat och pluggat. nu ska jag packa inför helgen. imorgon ska vi sova hos klara. jag längtar till tacosen. på lördag åker jag, klara och paulinn till stockholm och spenderar dagen där. åh, jag är så taggad på att köpa tåspetsskor. och äta gott!! mat är så bra. 

cookies födelsedag.

Publicerad 2012-10-03 10:13:30 i Allmänt

grattis sonja på din dag!! den kommer bli legendarisk, jag lovar! gillar dig massormassor, det vet du ju! 
 
det är inte bara sonjas födelsedag idag, det är studiedag också! awesome. har gått upp precis och ätit frukost. sune sov i min säng hela morgonen, världens mysigaste hund.
idag ska jag agera lekledare hos sonja och jag är löjligt taggad! haha åh. tyvärr kan jag inte följa med ut ikväll (förbannar det år jag föddes..) så jag går på min balettlektion istället och svettas lite. kanske får jag en till ångestattack på mina fötter, som jag fick igår. har aldrig varit med om det förut, att ångesten blir så fysisk. kroppen är knäpp. men jag tror det var bra, för allt känns lite lättare idag. 
 
hejdå bloggisen. 

dansa är kul..

Publicerad 2012-10-01 19:46:52 i Allmänt

varför finns måndagar för? ovärda dagar. kampen att gå upp blir bara värre, att det ska vara så brutalt varje morgon. jag undrar hur jag ska klara resten av terminen. DET ÄR JU SÅ SKÖNT ATT SOVA. älskar att sova. 
idag har jag haft turism, arbetsmiljö, religion och balett i skolan. baletten gick blä. haha. ja, blä. åkte hem i tid. älskar mina bussturer ibland, de är roliga. jag är för snäll. tänkte gymma idag men cykeln är trasig och ingen kunde skjutsa mig. så atte.. jag blev kvar här hemma med svenskboken (svenskaboken kanske? jag vet inte, okej). svarar på frågor om trakl och majakovskij, det går segt. bloggar istället eller kollar facebook. eller instagram. 
project runway sverige börjar om en stund. missa inte. höjdpunkten på denna dag lär det bli. wooooop. hehe, jag skulle ju börja sy. vad hände med det? 
 
vi ska vara superhjältar på spexfotot. tagg. fast, vad ska hen vara? dansa är kul men jag föredrar att supah. supah-super-superhjälte. mitt förslag på text var "superduperklassen". lamt.
 
jag.är.cool. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela