gryttner.blogg.se

when you were young.

Publicerad 2013-01-29 19:04:42 i Allmänt

året av syndigare synder är kul. jag syndar en del ändå. kul för mig. även fast jag fick lite ångest ett tag så mår jag bra. ett må-bra år! ah, jag ser fram emot så mycket saker nu! typ helgen. och så nästa vecka då. då vi åker till kenya! köpte upp hela apoteket idag kändes det som, kul!! åh och så längtar jag till rhodos efter min födelsedag. och till min födelsedag. och till balen (eller jag vet inte. men det kanske kan bli kul med bal liksom). å och till studenten. och allt sen som jag inte vet men jag vet ändå att det kommer bli bra. har så fina vänner, har lite svårt att fatta det. vill bara lovorda alla hela tiden. och jag gör det också i mitt huvud.

rhodos.

Publicerad 2013-01-24 20:50:55 i Allmänt

igår bokade vi rhodos. it will be awesome. alltså ja. om 13 dagar är vi i kenya. mitt liv är bra. lalalalalalalalalalala. ska äta kladdig kaka och kolla på serier och vara lycklig och sväva på moln nu, typ så. åh. 

i love it all.

Publicerad 2013-01-21 18:28:51 i Allmänt

ska jag säga hur länge sedan det var jag tvättade håret? jag minns inte. det var så länge sen. nu vet ni, jag är äcklig. vem kunde ana? 
annars så är musik så himla bra, det är det jag tänker på just nu. musik. är. bäst. och jag är så glad att jag har så himla awesome-jättebra-typ-bäst musiksmak. hehhehehe. nej men det är kul. med musik. och annat. som typ tv-serier, det är ju kul. och kenyaresor känns också kul. tänker alltid må bra. 

fin vecka.

Publicerad 2013-01-20 23:05:40 i Allmänt

har haft bästa veckan på länge. syndig och äventyrlig och mysig. gillar det, hoppas på en lika bra vecka nu. jag tror att den kan bli det. om inte bättre. god natt!

we will run and scream, you will dance with me.

Publicerad 2013-01-14 23:26:00 i Allmänt

fett bra måndag, det har känts som fredag hela dagen. festligt har det känts. har så himla roliga kompisar. och idag har varit en sådan duktig dag. gjort klart en projektdans och ringt samtal om viktiga kenyasaker och lämnat in cv. ska lämna ett imorgon innnan skolan börjar också, ja, jag är duktig. och så ska jag få ett jobb snart har jag bestämt. high on life. varför inte? puss och god natt.
 
*söt*

prestera mera.

Publicerad 2013-01-10 19:40:13 i Allmänt

bok nummer två av torka aldrig tårar har hittat hem till mig och nu kan jag inte sluta läsa, igen. hade tänkt att göra duktiga saker efter skolan idag men jag fastnade här vid köksbordet med boken. så bra och hemsk och bra. 
idag har vi haft naturkunskap, det ena av mina två teoretiska ämnen den här terminen. den sista terminen, gud. fått reda på lite resultat från svenskan också och fått den här kommentaren från min lärare: "maja...vad hände?". hehehe..nu kommer prestationsångesten lite smått. dock har det blivit bättre än förut men den finns liksom alltid där lite och bara: "maja det där var bra men du kan göra ännu mer, ännu bättre, gör mer. mer bättre bättre bättre." men nu känner jag lite att jag har alltid gjort så jäkla bra så någon måtta får det väl vara. intalar mig att jag känner så. jag känner så. återgår till boken nu. 

7e januari.

Publicerad 2013-01-07 17:44:49 i Allmänt

lyssnar lite på bruno mars nya album och det är ju inte helt värdelöst faktiskt, ska ge det en chans. idag har jag varit rätt duktig. tagit hand om sune hela dagen och städat mitt rum. nu är det sådär himla fint och mysigt igen, älskar det. ska läsa och skriva lite och vänta in ebblon. åh vi ska kolla på massa gamla videor som har vi har hittat, så himla mysigt. bebisebba och bebismaja. <3<3 
coolaste rockbrudarna. 

.

Publicerad 2013-01-06 20:40:23 i Allmänt

igår kom jag och tänka på vilken tur jag har haft att jag har träffat så himla bra människor. min lilla familj. den andra familjen. gillar tanken på att vi är som en familj, för vi är ju faktiskt som en familj. blir alldeles gråtig nu. ska sluta. 
mitt jullov har varit rätt fint tycker jag. julen som jag älskar har varit så bra och det nya året firades också in bra. 2013 är året då vi åker till kenya (om exakt en månad!!), det är året då jag fyller 18 (om exakt 4 månader!!), då vi tar studenten. just nu känns allt så svårt att fatta för jag fattar inte riktigt vad jag gör med mitt liv. skjuter upp framtiden för ja den är läskig och jag vill inte vara rädd. måste dock börja ta tag i framtiden lite. tänkte börja lite smått med att städa mitt rum. sedan får vi väl se. 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela