gryttner.blogg.se

glader.

Publicerad 2012-11-28 23:33:00 i Allmänt

Aaah, alltså vi har fått pengar!! Pengar till Kenya som gör det så mycket lättare för oss att komma dit. Vi kommer att komma dit. Det är ju sjukt. Kan inte sluta tänka på det, börjar hela tiden säga till mamma: "hörde du att..." innan jag kommer på att ja, hon hörde ju det! Åh. Jajaja. 
 
Beskedet gjorde kvällen så himla mycket bättre. Hade balett ikväll och kunde inte röra mig för jag har ont i hela kroppen, fattar inte vad jag har gjort, men det gjorde inte så mycket för jag var liksom glad ändå. 
 
Imorgon är det dags för saco-mässa. Är rätt pepp, ska bli spännande! Och skönt att åka komma bort lite! Fett najs. Nu ska jag somna med ett leende på läpparna. Svårt att somna leende dock. Jag är liksom tjejen som börjar dregla innan jag ens har somnat. På bussen. Jag är fräschheten personifierad. 
 
GOD NATT.

let's set the world on fire.

Publicerad 2012-11-27 23:08:47 i Allmänt

Det första jag möttes av när jag kom hem ikväll var en katalog från Linköpings universitet. Känner hur paniken kommer. Jag är inte mogen för universitet. Just nu har jag verkligen ingen koll på framtiden. Vet bara att jag går i skolan fram tills juni och sedan är det slut. Kommer sakna tryggheten av att alltid ha någonstans att vara, och folk som säger åt mig vad jag ska göra. Samtidigt ska det bli så himla coolt att kunna göra vad jag vill, bara det att jag inte riktigt vet vad jag vill. Ah. Dumma katalog. 
 
Dansat och repat julshow och letat sponsorer och haft öppet hus, ungefär vad som har hänt idag. Måste sova nu, imorgon är det dags att lära jobbiga barn att dansa igen. Åååååå orkar inte.

no escape from reality.

Publicerad 2012-11-27 00:28:00 i Allmänt

Maja la upp den här artikeln på sin facebook. Blir så arg och äcklad. Korkade gubbe. Nu är jag ett svin kanske. Gör inget, jag behöver vara lite svinigare. "Jag är pro-feminist, men jag tycker inte att killar ska kalla sig feminister, det låter löjligt." Ja, fy fan vad töntig med killar som kallar sig feminister, så himla omanligt, verkligen. Gud blir så himla bitter på mänskligheten ibland. Tur att jag är omgiven av så himla kloka människor! 
 
Idag har vi lärt ut dans till mellanstadieelever. Barn. Är. Jobbiga. Och så fort någon inte lyssnar när jag säger till blir jag deppig och tänker "nä men skit i det då ungjävlar". Mina framtida barn har kommer få en så kärleksfull mor. 
 
Grattis Anna idag förresten! Coco loca fina Anna! Har haft en jättemysig eftermiddag på dansstudion! Nu är alla 18. Inte jag. 
 
 

lazing on a sunday afternoon.

Publicerad 2012-11-25 19:05:47 i Allmänt

Igår när jag satt på resecentrum och väntade på bussen ringde det i rådhusklockorna. Gissa vilken melodi? Harry Potter!!! Hur coolt? coolt. Och underbart.
 
Bra helg med julmarknad i Valdemarsvik och sleepover hos Karin med fina vänner. Idag har jag mest sovit och varit ute och gått med Sune. Ska baka nu! Kan ni förstå att det är december på lördag?? Längtar tills julkalendern börjar. Måste köpa chokladkalender. Alltså, jag ser inte mig själv som en speciellt konservativ människa, men när det kommer till julen, då förändras jag lite. Allt måste vara som det alltid har varit, inga förändringar tack! Å julen.
 
 

listen to the mad man.

Publicerad 2012-11-24 19:34:00 i Allmänt

Idag är det 21 år sedan Freddie Mercury dog. Jag är så himla ledsen att jag inte har levt när han har levt, att se Queen live skulle vara det häftigaste någonsin. På riktigt. Så cool man, så bra band, det bästa någonsin enligt mig. Ska lyssna på A Night At The Opera-skivan nu, underbar skiva. Känner mig som ett läskigt fan idag, tror att jag är det innerst inne.
 
 

kul i jul.

Publicerad 2012-11-23 20:02:00 i Allmänt

Fredag! Är rätt trött efter den här veckan, mycket jobb med julshowen och religionsplugg och idag skrev vi nationellt prov. Försov mig såklart. Nationella gick bra hoppas jag. Jag skrev en debattartikel om monarki vs. republik. Coolio. Jag ska vara hemma med pappa och ha tv-kväll denna fredag. Ska vara uppe alldeles för tidigt imorgon. Nu ska jag göra tzatziki. Den enda mat jag kan laga. Och det är ju inte ens mat, det är sås. Jag kan göra sås. Bra. 
 
kul i jul <--- Min inte fulländade jullista. Älskar julmusik, bästa musiken (inte bästa men bra)!

It's the most wonderful time of the year.

Publicerad 2012-11-22 18:54:00 i Allmänt

Effektiv dag, gillar sådana. Vi har koreograferat klart och lärt ut öppningsnumret och fixat med biljetter till julshowen! Det är mycket jobb men jag tror det kan bli riktigt bra! Har dock helt glömt att tänka på att vi ska skriva nationella i svenska imorgon. 5 timmar. Ska gå och köpa massa goda saker att ta med mig! Snart är det helg igen! Ska stå på marknad i Valdemarsvik och sälja massor av kaffepaket och kakor. Kom och köp! Annars känner jag mest för att vara hemma och kolla på på spåret och skavlan och typ doobidoo. Tror faktiskt att jag håller på att förvandlas till tant på riktigt, det funkar för mig, tantlivet. Missa inte historieätarna ikväll förresten, det är rätt bra! 
 

Smart.

Publicerad 2012-11-20 21:06:25 i Allmänt

Min spänningshuvudvärk vägrar släppa. Har planerat julshow, tänkt på julshow och pluggat hela dagen känns det som. Älskar engelskan! Behöver stimulera hjärnan, känns som att all min smarthet håller på att försvinna. För jag är så himla smart. Från att jag kom hem har jag suttit här och bara pluggat. Religion och arbetsmiljö. Nu är jag klar med arbetsmiljön och inte religionen men den blir klar imorgon. Nu tänker jag stänga av hjärnan och gå ut och gå... till pizzerian. Pizza känns väldigt bra idag. Sovmorgon känns väldigt bra imorgon. 
Mmmmm..pizza.

måndag.

Publicerad 2012-11-19 22:51:32 i Allmänt

har så ont i hela kroppen, träningsvärk. njuter lite av det... 
engelska c började idag. vår lärare är underbar. hon kommer från australien och är världens trevligaste och jag längtar lite till engelskan imorgon. trevliga människor <3<3<3<3<3
annars är det rätt mycket på gång just nu, väldigt kul och väldigt stressigt. jag är inte alltid så bra på att hantera stress. så många tankar far genom huvudet så när jag ska säga något kommer typ allt ut samtidigt, kommer att börja stamma på riktigt snart. måste tagga ner lite. 
 
förresten polygami är inte tillåtet i sverige va? om det vore så väl alltså. vill gifta mig med så himla många nu för tiden. vi skulle ha det så fint, jag och alla mina crushes. det är tufft. tufft för mig. 

lördag.

Publicerad 2012-11-18 00:06:00 i Allmänt

jag är lite kär i darin. har kollat på så mycket bättre idag och han är ju underbar. så artig och söt och även fast jag inte är största fanet av den musik han gör så sjunger han väldigt bra. svärmorsdröm. ja, jag ska gifta mig med honom. det blir han eller adam pålsson. fint. 
jag har längtat så mycket efter den här helgen. biomys och bara vara hemma. breaking dawn var..jag vet inte. vet inte vad jag ska tycka om filmerna. men helt klart sevärd ändå. känns som man måste se den om man sett alla andra. dock känns det inte alls tomt nu. inte alls som med harry potter, som tog väldigt lång tid att komma över.. saknar harry potter. och ron.
idag har jag känt mig som världens äckligaste. kunde inte sova igår, vaknade av världens mensvärk, världens torraste läppar och en visdomstand som är dum och gör ont. men även fast jag har varit äcklig har jag haft en bra dag. körde in till stan (jag körde!!) med mor och far, mötte upp min bror och gick och åt på stan. subway, har aldrig ätit där förut, det var najs. gick en sväng på stan men jag kände mig alldeles för sunkig för att vistas där någon lång stund. haha det var länge sen jag använde ordet sunkig. kul ord. mamma köpte godis åt oss och sedan for vi hem. har spelat tv-spel med pappa stor del av kvällen. har saknat tv-spel så himla mycket, det är ju så kul! och jag är rätt bra alltså..
tänkte plugga religion idag också. men nej. jaja. en annan dag. kanske.
imorgon ska jag gå på dansworkshops! modern jazz och fysisk modern, ska bli jättekul, spännande. måste gå upp tidigt dock så nu bör jag lägga mig! dröm sött, hej.

torsdag.

Publicerad 2012-11-15 23:40:00 i Allmänt

har känt mig lite halvsjuk sedan jag gick upp imorse. min visdomstand spökar lite och nu gör halsen och huvudet ont. hoppas det är bättre imorgon, för då ska karin och jag se på breaking dawn och jag är väldigt pepp på det! fredag <3 
idag har jag sett på tvåornas barnteater, peter pan. den var jättebra, skrattade så jag grät lite en gång. jag vill också kunna skådespela bra. tror jag ska lära mig det någon gång. hela eftermiddagen har jag sovit/spelat quizkampen med pappa. ska sova snart och imorgon vill jag vakna upp helt kry! puss.

onsdag.

Publicerad 2012-11-15 00:24:00 i Allmänt

ligger äntligen i min underbara säng i mitt underbara rum efter en lång och bra dag. den började med att hålla tal. det gick förvånansvärt bra! tyckte t.o.m. att det var lite kul efter ett tag. och ännu roligare att lyssna på de andra, intressant. jag pratade om skam, och tog bland annat upp att vi bör skämmas över att vi har ett främlingsfientligt parti i riksdagen. passar ju rätt bra med tanke på videon som släpptes idag. blev glad över att den släpptes, nu kanske folk som röstar/överväger att rösta på sd låter bli. hoppas de skäms också. 
 
dagen fortsatte sedan med bussresa mot Valdemarsvik där vi hade en liten dansföreställning! och så hann vi hänga hemma hos jullan! vi samlade idag in över 3000 kr till Kenya! åh. vi fortsätter så. allt går ju, faktiskt. jättemysig dag. alla var så himla trevliga och snälla på stället vi dansade på, blir så glad av sånt, av snälla människor. dock gick det sådär att dansa, gjorde fel lite här och var. men så går det ibland, tyvärr. 
 
god natt, jag ska sova nu och det ska bli så skönt!!!

pynta manuskort och julmusik.

Publicerad 2012-11-13 23:41:56 i Allmänt

äter mandarin, lyssnar på julmusik och känner mig rätt harmonisk. tänkte att jag skulle pynta mina manuskort inför talet imorgon. borde sova, men nej, jag ska pynta manuskort. talet är jag inte så väldigt nervös för just nu. ska försöka att inte skämmas. dä bara å prat. allt känns väldigt harmoniskt. 
idag har jag haft en fjuttig lektion, sedan tränade vi inför en liten föreställning i Valdemarsvik imorgon. jag åkte hem efter lunchen. träffade jullan, intervjuade henne, sedan bakade vi och såg på filmis. gick på ett pilatespass, det är rätt najs. nähä. sov gott. jag ska sova någon gång om ett tag. 

söndag.

Publicerad 2012-11-12 00:34:38 i Allmänt

bra helg. idag gillar jag söndag. gillar min familj. jag är typ ledig imorgon. är så skoltrött, tror att jag kanske börjar bli lite uttråkad. vill ha något nytt, nu gärna. saknar min syster som bor i danmark, kommer dröja ännu en månad innan vi ses. dumma danmark. kan det inte bara bli jul nu? älskade jul. ska lyssna på min jullista. kul i jul heter den, fint. 
jag körde bil idag och det gick riktigt bra! jag äger. 
grattis på fars dag har jag glömt att säga. den har varit riktigt fin, gillar söndag idag som sagt. gillar min papi. 
 
 

snurrig.

Publicerad 2012-11-06 21:24:18 i Allmänt

pms-dag idag. känns som att jag har varit ständigt nära att börja gråta. orken finns inte liksom, vill orka så himla mycket men jag vet inte hur, inte idag. pratar om massa bra grejer, ska göra det och det och det. och just det, sen ska vi göra det och det och det. saker som jag ser fram emot egentligen har bara känts så himla jobbiga och mitt huvud bara snurrar runt för jag vet inte i vilken ände jag ska börja. måste. ha. ordning. blir rädd för mig själv för jag håller på att bli för pedantisk. inte med att städa och sånt.. men med allt annant. allt ska skrivas upp. har jag glömt att skriva upp något? och så blir det en till jobbig grej som börjar snurra i skallen. rädslan för att ha glömt att skriva upp något. ja, verkligen pms-dag idag. pms-jag. det är inte så farligt som det låter, det är bara en sån där dag. nu börjar det gå över. tack och lov slutade jag tidigt och fick åka hem och gömma mig i soffan med en film. och en kladdkakesmet.... sedan åkte jag till gymmet, sprang av mig dagen och gick på ett pilatespass. nu ska jag äta. är så hungrig. ny dag imorgon. 
 
förresten. exakt ett halvår till 18!! woop, tagga rå.

måndag.

Publicerad 2012-11-05 18:57:48 i Allmänt

måndag igen. hade världens ångest över det igår, allt jag vill göra är att bara hänga runt. glida runt. låna pengar. nä men det kändes jobbigt igår men nu känns det okej ändå. dansa är ju kul, och annars är det inte så farligt mycket att göra ju. np snart dock. ska skriva pm kanske snart. eller kolla på modern family.... min padre har skaffat netflix förresten, asbra grej med massa filmer och tv-serier. farligt för mig dock. inte hälsosamt. inte. 
höstlovet var fint. har hunnit att umgås en hel del med mina fina kompisar. finspångsgänget, det har varit feting najs. och nu är det måndag. 
 

fredag.

Publicerad 2012-11-02 18:49:00 i Allmänt

hänger på mitt rum. har hängt här hela dagen nästan. börjat jobba lite med talet till np-provet som är snart. hm. ja. vad har mer hänt på lovet? jag hängde på dansstudion en eftermiddag. hängde i stockholm hela onsdagen, übermysigt, så himla imponerad av alla som har körkort och kan köra inne i stockholm. igårkväll hängde jag med pappa och hans polers på musikquiz... jag skäms inte, det är fett kul. + att jag hjälpte att ta hem vinsten för att jag kunde en nicki minaj-låt.. nu ska jag äta och fara hem till line den fine lite senare. snart är det jul!! hejdå.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela